Beschrijving
Dit mengsel volgens Indiaas recept is ideaal voor gebruik in onder meer bereiding van vlees, kip, groenten, soep, door sauzen en curry’s. De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas aan de groenten of het vlees wordt toegevoegd.
Bewaring
Droog en goed luchtdicht afgesloten bewaren. Mits goed bewaard minimaal een jaar houdbaar.
Ingrediënten
Kerrie India (koenjit, korianderzaad, gember, peper zwart, piment, kardamom, cayenne, kruidnagel, karwijzaad), kerrie Engels (koenjit, korianderzaad, peper zwart, cayenne, fenegriek, komijn, karwij, kruidnagel, gember, laurierblad, MOSTERDMEEL, dille, rozemarijn, tijm, galangawortel, venkel), knoflook granulaat, piment, komijnzaad.
Gebruik
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas aan de groenten of het vlees wordt toegevoegd.